}

Over Orion

Orion Pharma is een wereldwijd opererend Fins bedrijf dat geneesmiddelen voor menselijk en dierlijk gebruik, actieve farmaceutische ingrediënten en diagnostische tests ontwikkelt, produceert en op de markt brengt. Er werken meer dan 3000 professionals voor het bedrijf in verschillende landen.

Orion is opgericht in 1917 in Finland en heeft nu verkoopbedrijven en is vertegenwoordigd met kantoren in meer dan 20 landen in Europa, alsook in India en China. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Espoo, Finland. In dit land vindt ook het grootste deel van de productie van Orion plaats.

Buiten Europa spelen onze partners een beslissende rol in de verkoop en marketing van de producten van het bedrijf. Tot deze belangrijke markten behoren de Verenigde Staten, Latijns Amerika, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië/Stille-Oceaangebied.

Orion heeft voor Research & Development een internationaal netwerk opgebouwd met de best mogelijke partners voor hun belangrijkste therapeutische gebieden. Partnerschappen zijn ook een belangrijk onderdeel van de toeleveringsketen van de onderneming.

Orion's A- en B-aandelen zijn op de NASDAQ OMX Helsinki genoteerd.

Om meer over ons te weten te komen in het Engels, bezoek de corporate website van Orion.

Orion Pharma Benelux werd opgericht in december 2009, en is vooral actief in de therapeutische domeinen Critical Care, Cardiovascular System, Respiratory en Central Nervous System (CNS). Alle promotionele activiteiten in België, Nederland en Luxemburg worden beheerd vanuit het hoofdkantoor in Mechelen (België).

 

Orionbvbaweb - version July 2020