Orion en EG bundelen de krachten voor astmapatiënten

Als astmapatiënt is het cruciaal om te kunnen rekenen op uw vertrouwde geneesmiddelen. Wist u dat Orion al een aantal jaar een sterk partnerschap heeft met EG, de marktleider op het vlak van generische geneesmiddelen in België?
Lees meer over ons duurzaam partnerschap met EG.
 

Orion en EG: een sterk partnerschap

Orion en EG sloegen de handen in elkaar om hun verhaal te versterken. Als astmapatiënt kan u al jarenlang vertrouwen op de gebruiksvriendelijke en innovatieve Easyhaler® droogpoeder inhalatoren, ontwikkeld door Orion.

Om Easyhaler® op een bredere schaal bij het medisch korps en de patiënt ter beschikking te stellen, ging Orion een partnerschap aan met EG die de sales en de promotie van Easyhaler® in België verzorgt.

 

EG zorgt voor uw gezondheid

De oorspronkelijk Belgische firma EG, die behoort tot de Stada Group, is marktleider op het vlak van generische geneesmiddelen. Met de meer dan 700 generische geneesmiddelen in het portfolio, heeft bijna elke Belg wel een product van EG in huis.

 

Wat zijn generische geneesmiddelen precies?

Wanneer het patent van een origineel merkgeneesmiddel vervallen is, mag er een generisch alternatief op de markt worden gebracht.

Dat generisch alternatief bevat dezelfde hoeveelheid van het actieve ingrediënt en voldoet aan dezelfde strenge kwaliteitsnormen.

EG heeft ook een afdeling EG Consumer Care, waar innovatieve voedingssupplementen worden ontwikkeld en zijn verkrijgbaar in de apotheek zonder voorschrift. De voedingssupplementen die EG ontwikkelt, zijn ‘evidence-based’. Dat betekent dat er wetenschappelijk bewijs is dat deze voedingssupplementen je gezondheid ondersteunen.

 

Orionbvbaweb - version September 2020